شرایط اخذ ویزا برای ثبت نام کنندگان حضوری

خدمت کلیه علاقه مندان به ثبت نام حضوری اعلام می گردد، پذیرش مقاله و یا ثبت نام در کنفرانس هیچ گونه الزامی برای اخذ ویزا از سفارت نمی باشد. سفارت بصورت کامل مستقل اقدام به صدور روادید می نماید. توجه داشته باشید که نوبت سفارت زمان بر می باشد لذا لازم می باشد حداقل 6 ماه قبل از تاریخ برگزاری اقدام به دریافت نوبت سفارت نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *